Blogs: Decorate your home
 Weddingplanner Uden  thumbnail

Weddingplanner Uden

Published Apr 27, 23
6 min read

Hoe Word Ik Weddingplanner

Het zijn namelijk echte professionals met veel contacten. De kans dat jullie weddingplanner goede deals en kortingen weet te regelen, is dan ook groot! De taken van een weddingplanner kunnen heel divers zijn. Zo kan ze jullie adviseren tijdens het plannen van de bruiloft en helpen met de contacten met leveranciers.

In plaats hiervan kunnen jullie deze taak daarom ook aan de weddingplanner overdragen. In dat geval helpt ze niet alleen bij het plannen van de bruiloft, maar is ze ook gedurende de gehele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden (weddingplanner book). Jullie kunnen ook alleen een professionele ceremoniemeester inhuren.

Dit kan al flink wat stress verminderen. Zodra jullie een weddingplanner hebben gevonden die aan jullie wensen voldoet, is het slim om de referenties te checken. weddingplanner book. Laat je niet meteen afschrikken wanneer andere bruidsparen niet 100% positief zijn. Het kan namelijk zijn dat zij andere eisen stellen dan jullie. Natuurlijk is het wel verstandig om goed uit te zoeken wat de ervaringen van andere bruidsparen zijn.Vervolgens is het tijd voor een kennismakingsgesprek. Niet alleen is het fijn om jullie weddingplanner voor het eerst te ontmoeten, ook kun je meteen wat vragen stellen. Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten welke contacten met leveranciers ze heeft, of ze al eerder een bruiloft op jullie trouwlocatie heeft georganiseerd, of ze de styling kan regelen en hoe zij de planning tot jullie bruiloft voor zich ziet.

Zo weet je zeker dat jullie een professional kiezen die goed bij jullie past. Tot slot is het slim om ook nog even de voorwaarden door te nemen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer jullie weddingplanner ziek is op de dag van jullie bruiloft? En ligt het budget vast, of kan het zijn dat jullie achteraf opeens een onverwacht hoge rekening krijgen? Natuurlijk wil je hier liever niet over nadenken, maar toch is het belangrijk om hier vooraf afspraken over te maken.

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om u te identificeren (weddingplanner book).

Hindoestaanse Weddingplanner RotterdamBLOG Wat kost een weddingplanner? “Als het over bruiloften gaat, gaat meteen de kassa rinkelen.” Hoe vaak ik dat als weddingplanner al niet gehoord heb (weddingplanner book). Eerlijk is eerlijk, we doen het in de trouwbranche helemaal niet slecht, maar het ligt wel wat genuanceerder. Neem nou mijn eigen job als weddingplanner.

Wel áltijd met koppels die een druk leven hebben en dit moeilijk kunnen combineren met het regelen van een te gekke bruiloft. Terug naar de vraag die mij het meest gesteld wordt: wat kost een Weddingplanner? Veel weddingplanners rekenen per uur en geven vooraf een inschatting van de uren. Maarja, wat betekend dat dan? Dan weet je als bruidspaar uiteindelijk nog niet wat de planning van de bruiloft exact gaat kosten (mannelijke stripper).

Geen verrassingen. Je wilt bij elke aankoop of investering weten waar je aan toe bent, en zéker als het om zoiets groots gaat als een bruiloft. De tarieven voor een all-in pakket variëren bij de meeste weddingplanners tussen de € 3500,- tot € 4500,-. Voor het inhuren van Wit + Weddings als weddingplanner gaat het als volgt.

Ik kom met de leukste leveranciers, die ook de juiste prijs hebben. Daardoor hoef je dus niet eindeloos het internet af te struinen. Ik ken de beste leveranciers en van die expertise plukken jullie de vruchten (weddingplanner book). We hebben diverse afspraken, veel contact tussendoor, ik maak een draaiboek, een stylingplan en ik ben de ceremoniemeester op jullie trouwdag.

Als jullie me wél aardig vinden… is dat natuurlijk niet genoeg - weddingplanner book. Je vindt de overbuurvrouw ook wél aardig, maar die mag daarom nog niet jullie mooiste dag organiseren. Als we een fijne klik hebben, wordt het een hele leuke tijd en ga ik zorgen voor een onvergetelijke dag die perfect verloopt.

Hoe fijn is het als je bruiloft voelt als thuiskomen? Dit bereik je door de juiste mix van goede leveranciers met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kijk, en nu is de bal weer rond - weddingplanner book. Natuurlijk is het inhuren van een Weddingplanner een behoorlijke hap uit jullie budget, maar het is écht de beste investering voor je bruiloft (stripster inhuren).

Taken Weddingplanner

En zo is het ook met mij als weddingplanner. Het kost je veel, maar je krijgt er ook zoooo veeeeeel voor terug. 😉 LIEFS, Kim .

Een algemeen bekend begrip is dat een weddingplanner inhuren geld kost. Dat zorgt er vaak voor dat de meeste verloofde koppeltjes de stap naar de geschikte weddingplanner niet zetten. Jammer! Want ja een weddingplanner kost geld, maar voor diegene waar er geen budget is om een huwelijk van A tot Z te plannen en de dag zelf als ceremoniemeester op te treden, zijn er zeker nog opties.Eerst en vooral, waarom zou je een weddingplanner inhuren? De meeste koppels die reeds getrouwd zijn, zullen beamen dat een huwelijksdag (en de maanden daaraan vooraf) enorm stressvol zijn. Je moet dan ook een enorme to-do lijst afwerken om op je gedroomde eindresultaat uit te komen - weddingplanner book. Hebben we een geschikte locatie? Past onze fotograaf bij onze stijl? Is de catering lekker? Bezorgen zij ook servies, tafels, linnen of doet de locatie dit? Laten we onze uitnodigingen, save the dates, bedankjes, menukaarten, … ontwerpen door een grafisch designer of via internet? En welke grafisch designer dan? Of welke website? … Dit zijn nog maar een paar basisvoorbeelden van wat je allemaal in orde moet brengen.

Het lijstje gaat ook hier nog even door (weddingplanner book). Terwijl jullie trouwdag, jullie ja-woord op zich, al een hele stressvolle (natuurlijk wel HAPPY stress) belevenis is en eigenlijk zou het wel leuk zijn als dat het enigste is waar je je zorgen over moet maken. Stel je bent super stressbestendig, uitermate creatief en vindingrijk en weet al pérfect waar en hoe je wilt trouwen, dan nog kan een weddingplanner in je voordeel zijn, zij beschikken namelijk vaak over directe contacten met leveranciers waar ze hoogstwaarschijnlijk leuke kortingen kunnen scoren die dan weer kunnen gebruikt worden voor andere leuke dingen, zoals die droom huwelijksreis naar Bora Bora (Or is that just me?).

Denk aan receptietafels, partytenten, vintage servies, … Verder zijn er ook verschillende formules die uiteraard elk met hun eigen prijskaartje komen. Wil je stressloos genieten van je trouwdag en alles uit handen geven? Dat zal uiteraard de duurste optie zijn. Ik bied ook gewoon adviessessies aan. Heb je wel een idee, maar geen idee welke leveranciers of locaties je daarvoor kan contacteren? Of heb je inspiratie nodig wat betreft thema’s? Of zit je vast met alle legal stuff en aanvragen? Dan kan een korte sessie van 2u je misschien verder helpen.

Of wil je enkel een bepaald aspect laten plannen? Geen tijd om rond te rijden en verschillende locaties + bijhorende offertes te bekijken? Ook dat kan voor jou gedaan worden - weddingplanner book. Dus het is moeilijk om een exact kostenplaatje te kleven op mijn hulp aangezien je ze volledig kan customizen aan je noden en wensen.

Latest Posts

Dames Feest Jurk

Published May 19, 24
7 min read

Landen Thema Feest

Published May 08, 24
4 min read

Foute Feest Schiedam

Published May 05, 24
6 min read